Tiden går...

Tjenare!
Nu är det fredag och en fullsketen helg väntar runt hörnet!!
Först är det städning och prommis med Smillan, sen fika med familjen på Entre!!
Därefter ska Gosskören, ja eller iaf delar av osskören träffas och det på Di Penco, en restaurant som har huuuur god mat som helst, mums!!
I morgonbitti drar jag således till Kristianstad/Åhus för att förkovra mig och bli Förbundsutbidlare, dvs att jag sedan kommer att få utbilda framtida tränare/ledare inom handbollens värld, kul som bara den!!
Hårda dagar (lörd 09.00-21.00 och sönd 08.30-17.00) men det är det värt och jag tror att vi kommer att ha det toppen, jag tänker iaf utgå ifrån att allt kommer bli kanoooon!!

Nu har det snart gått en vecka sedan Jakob konfirmerades och en sak har hållt sig kvar i mitt inre och det var Magnus (ni vet!!) mamma som kom fram till mig och berättade att hon verkligen uppskattat att jag skrev så mycket och fint då Magnus blev sjuk!! Jag kommer inte ens ihåg vad jag svarade henne, men uppskattar hennes ord sååå mycket!! Saken är eller var den att, till en början, hade Tina och barnen fullt upp med att bearbeta det hela och ta hand om sig själva, ja och vaka vid Magnus sida. Det var tusen och en personer som självklart ställde sig frågande OM vad som hänt, vad som händer och jag vet inte vad allt handlade om...
Jag frågade Tina om det var okay att skriva om det som Tina ansåg vara rimligt att släppa och det tror jag hon både ville (på riktigt) och gillade (ja, gillade så till vida att HON slapp besvara en endaste fråga!!) och således blev vi någon form av kanal, något jag förvisso INTE gillade!! Jag/vi hade själva svårt att fatta vad som hänt och behövde bearbeta det hela, något som gick i vågor, ena stunden kände man sig stark och vips sköljdes man över av känslor som man inte kunde stoppa!!! Att skriva om det var ett sätt för mig att bearbeta det hela, jag hade någon form av kontroll över situationen, ja i den mån nån hade kontroll över skeendet...
Senaste veckan har jag tänkt mycket på dels den tiden och även all annan tid vi spenderat med Magnus och Tina, samt barnen och hur mycket man känner för dom och det även om vi inte träffas jätte ofta för tillfället... Nu börjar sommaren och då blir det förhoppningsvis bättre och i synnerhet den veckan som familjerna förenas på Öland!!! Nu hoppas jag bara att vädrets makter ler mot oss även denna sommaren!!??
Ikväll är magnus med och jag måste nog jäklas lite med honom!!?
ha en skön helg!!

Lugnt och skönt...

Hej!
Torsdag och vindstilla, ja i klassrummet alltså, ja ute mé...
Två eltagare är på resa, ett gäng praktiserar, två är sjuka och resterande tre har varit på plats!!
Nu är andast en kvar och med henne ska vi snart ha ett uppföljningsmöte, ja och med AIC-handläggaren!
Det kommer att raskas av ganska fort då hon är en skötsam och väldigt duktig deltagare!
Fick recept av en annan deltagare på en ostfylld kycklingrätt som inte lät allt för osmaklig... Vi får se om det blir nått av det ikväll eller om jagf kör efter utstakad bana!? Om jag hinner handla, blir det Kylling, om inte, makaronilåda...
I morgon är det iaf pizzakväll och på lördag bär det av till Kristianstad och Åhus för två späckade dagar med handboll!! Jag ska gå en Basinstruktörskurs, som sedermera berättigar mig (under förutsättning att jag klarar det?) att utbilda andra ledare i bas- och det första "riktiga" steget, dvs TS1...
Det kommer att bli skoj, ja annars vill jag inte vara mé!!!
Det blir inte roligare än man gör det!!
klart det blir toppen!
Ha en underbar dag!

Måndagsmys...

Nu har jag släppt iväg de sista deltagarna och min kära kollega, nu blev det således lite lugnt här...
Dagen har mer eller mindre försvunnit i teori, prov och friskvård, bestående av Boule i Pildamsparken, kul!!
Nu ska kollegan vara ledig tisdag till torsdag och det ska bli riktigt skönt, faktiskt och det utan att vara taskig!!
Hon säger rätt ofta själv att hon låter mer än en del av våra deltagare och DET GÖR HON!!!
Två av våra deltagare, samt två deltagare från Södervärn åker tillsammans med Cecilia (kollegan på södervärn) till Skottland och Edingburgh i dag, inte utan att man är avis och dessutom är det som TURISTER!!!!
Jaja, jag lär väl åka till München Gladbach i september och då är det mest en massa myspys och roliga grejer på G, så jag ska väl inte klaga!!?

Helgen som var, en helt underbar, om än speedad, helg och det innehållandes allt man kan tänka sig, ja iaf det mesta!!
I fredags vällde de (gästerna alltså!!) in som fåglarna i H's gamla film och vi åt och drack gott och hade fantastiskt trevligt!! I lördags var det ridning, shopping, ja mat alltså och sedan bar det av till golfbanan för mig, svågern och smillan!! Fast jag inte spelade särskillt bra, ja eller fick i nån av de 5 birdie-puttarna osv. låg jag på 3 över banans par efter 9 spelade hål!!! detta betyder att jag spelade under mitt handicap! På vägen in, dvs de sista 9 gick det lite mer upp och ner, där jag inte lyckades rädda upp scoren nått vidare. Vad jag däremot tar med mig, är vetskapen om att ryggen faktiskt klarade sig relativt bra och att jag, efter mången rundor spelade något som liknade golf igen, SKÖNT!!!!!! Förra säsongen var det lite motigt!!!!
Efter golfen bjöd köket på grillade hamburgare (egenhändigt tillverkade), då detta var beställt sedan länge av barn och mostrar!!!
Söndagen hade ni behövt vara med för att själva kunna skapa er en bild av, men det var en "knökad" kyrka och konfirmanderna var SKITDUKTIGA på ren svenska!!!! Alla c.a 20 deltog i större och mindre utsträckning, sjöng och talade inför hela församlingen, helt underbart!!!! Jag, min vana trogen, fick torka ögonvrån vid fler tillfällen än ett kan jag säga, vet faktiskt inte vad det är med mig nu för tiden... Det känns som att jag blir mer känslig för varje år som går!!?
Efter kyrkan, bjöds gästerna på buffe med lite gott och blandat och Jakob blev rikligt uppvaktad, både med presenter och stålar!!! Han var faktiskt själv överväldigad och det vill inte säga lite!!!!
Efter att de flesta av gästerna lämnat oss, startades åter grillen och nu grillade vi de där speciella korvarna som vi brukar köpa på wästchark, dom é goda!!!!
Sedan slutade kvällen förstås i moll, ja efter att de svenska hockeygrabbarna vikit ner sig emot de finska lejonen, ja det är iaf min åsikt!!!
Nu väntar hemgång och sedermera handbollsträning för Jakob och hans polare!!!
Löpning, MAQ-träning, samt en del tester väntas pojkarna, ja förutom den vanliga handbollsträningen förstås!!
Ha en underbar e.m/kväll!!

Vilken helg!!

Hej!
Efter en otroligt späckad helg, är det nästan skönt att vara tillbaka på jobb och lugnets vrå...
Jag har inte tid att skriva just nu, men har för första gången på ett bra tag suget efter att skriva på bloggen igen!
Vi får se vad och hur det kommer att se ut, men som vanligt, ingen behöver läsa, ja om man nu inte vill...
Kram
Göran

RSS 2.0