Återkomsten...;)

Jag vet inte riktigt, men jag tycks återkomma till min blogg och det finns nog en ådra i mig som tycker att jag ska börja skriva lite smått igen och en annan sida som frågar sig varför...;) Det hela började med att jag kände för att skriva av mig lite och på den vägen var det...;) Jag skrev för min egen skull och inte för någon annan! Sen blev andra "involverade" och det hela kan ha ändrat inriktning under redans gång...;) Nu startar jag så här och sen får vi se...;)

Siktet inställt på...

Tidig morgon och det beror på att vi ska åka till min hemstad, Stockholm idag!!!:)
vi ska hälsa på släkt och vänner, ja och så har sonen varit där i snart igen vecka...;)
jag längtar efter Lidingö och pulsen i stan!!:)

Utflykt till norra Öland!

Idag har vi varit uppe i Böda och badat, det via Äleklinta, ett av Sveriges underbaraste platser!:)
på väg hem stannade vi till i Borgholm för en glass och lite strosande...;)
en underbar dag, med sol och värme!:)

Svensk sommar...

Vi är som sagt på Öland, solens och vindarnas ö!!!
Idag har det varit ett omäxlande väder, med moln, sol och ganska goa vindar, dvs OM man är vindsurfare eller kite-are... Efter den sedvanliga morgonrundan på drygt 8km, softade vi lite och sedan vidtog lite handling och en runda till återvinningsstationen i Mörbylånga!
På eftermiddagen sprang Lotta och tjejerna 5km, dvs "ner" till Haga park!!:) Själv gav jag mig på milen med målet att komma under 55 minuter och tänk, fast motvind i minst 5km klarade jag milen på 52.40 vilket jag är riktigt nöjd med!! Otränad, ja enligt mina mått mätt och ett antal kilos mer vikt än jag borde/önskar, vilket föranleder min nöjdhet...
Nu är det vilodag i morgon och då ska vi köra upp till Äleklinta och Böda, dvs på norra Öland och jag hoppas verkligen att vädrets makter blir lite snällare mot oss framöver, gärna redan från morgondagen...;)
Ha en underbar fortsättning på dagen/kvällen!:)

Krig, bad och våfflor...

Efter en lååång morgonrunda med Smillan (vår dvärgschnauzer) på drygt 9km, begav vi oss till Kalmar och dess slott!! Där fick vi en guidad tur i "hemliga" rum och fick även se snygga kreationer som tillhört prinsessor och andra kungligheter!
Därefter drog vi till Öland och Färjestaden för lite bad och våfflor!:)
nu e vi tillbaka i Vickleby och här trivs vi allra bäst...;)
funderade tidigare på att springa en mil, men just nu är jag för trött och tänker vänta till morgondagen med löpningen!:)
jag har sprungit mer eller mindre varje dag och det är nog inte fel att vila emellanåt...;)

RSS 2.0