Fredags-fix och sedan mys...

Tja!
Det är sköna fredagar jag har, ja jag klagar inte längre på övriga dagar heller...
Jag "rullade" till och från skolan idag, njae eller rättare sagt hem ifrån skolan, då jag i morse fick åka snålskjuss med Lotta och hennes kollega och då blev det endast en kortare tur...
Hemresan blev desto tuffare då jag tänkte att ska man åka inlines så kan man ju lika gärna ta i lite?
En del cyklister såg en aningens stressade ut då jag körde förbi dem...
Väl hemma, hade jag fått brev från Ortopeden och döm om min förvåning då det stod att jag var välkommen nästa fredag!!??? De nio månaderna gick fort som bara den... Ja, det ska sägas att besöksordningen är ändrad, pga den långa väntetiden och det innebär att jag kommer bedömmas/behandlas av en sjukgymnast som är specialiserad på ryggar? Förutm att jag de sista dagarna varit lite trött i ryggen och haft en liten känning av nått som jag inte vet vart hän den ("rygg-gnisslet") är på väg någonstans, känner jag mig ohyggligt pigg i kroppen och känner mig lugn inför fredagens undersökning, tror jag...
Jag känner mig övertygad om att mitt diskbråck ska övervinnas ocj att jag står i vattnet vid Södergarn söndagen den 14 augusti, redo att simma de 850 metrarna, cykla milen och springa de fem kilometrarna som Lidingö Triathlon handlar om! Broloppet kom väldigt olägligt, ja eller om det var diskbråcket som kom olämpligt!?
Nu har jag kommit igång och det mesta känns riktigt bra...
Nääe, nu é det helg, gapa och svälj... maten och eventuell dryck med viss försiktighet och finess om jag får be...

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hmm är det en begynnande 50års kris som börjar göra sig påmind?



Löpning minst 1mil varje dag osv...!?



Man blir ju trött av att bara läsa dina inlägg...



Man kanske skall hänga på Triathlonen på Lidingö!!



Peace and Love

2010-09-17 @ 17:15:58
Postat av: El Prof

Du verkar leva kvar i din 50-års kris, delvis påminna andra om den och själv leva i den, ja vem du nu är och Om du nu fyllt 50?

Dock kul om du, vem du nu är, hakar på...

2010-09-17 @ 21:10:21
Postat av: Bror P.

Hej bror. Det verkar som det tagit skruv detta med motion, vi kanske skulle starta ett företag där vi på distans får folk att göra som vi vill mot bra betalt och som har ett slutmål (final) för dom som tagit steget att börja röra på fläsket. Vi kan sitta hemma och säga att du måste ut i alla väder vare sig det gäller kajak eller löpning eller annan aktivitet och ge stöd till dom, jag vet inte vad denna person pratar om 50 års kris det är ju då livet börjar jag vet. Det verkar som det är många trötta slöa personer som är inne på din blogg och till dom vill jag säga det är aldrig försent att börja motionera.

P.

2010-09-17 @ 21:14:28
Postat av: El Prof

Jag håller med dig på alla punkter!

Betänk då att det inte är särskillt många som bevistar min blogg, tänk om vi fick med andra bloggare, vilket genomslag hade det då inte fått?

Nu, sömn, i morgon, mer tankar och bloggande!

2010-09-17 @ 21:47:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0