Fest, fest och partaj...

Det är med mersmak jag skriver dessa få men goa rader om dagens och kvällens begivenheter...
Fantastiskt gott och trevligt har det varit och jag tror nog att de allra flesta är benägna att hålla med...
Klockan har pass...
Oj oj oj, nu kom jag åt någon knapp som medförde att jag raderade alldeles för mycket och det orkar jag INTE rekonstruera och skriva om!
Tyskland vann
Jakob höll på Turkiet
Okay att Tyskland vann enligt Jakob
Jag är trött!
Otroligt trevlig tillställning!
Jag är trött...
Smillan promenad.
Alla mer än nöjda.
Jag trött...
Återsamling om ett år...
Saga hejade på Tyskland!
Jag är trött, g´natt!

Kommentarer
Postat av: Rillemannen

E det så att du var trött igår.



Jobbade långpanna igår 06.30-03.00

Först bar det av till gålö med farmor då det var vårstädning, något som det behövs rejält med övertalning till om jag ska dit igen. Inte för själva jobbet i sig, utan för allt gnäll å tjat om hur mycket bättre det var förr. Å sen var det som att spela upp ett kassett band om & om & om igen.



Det finns gott om andra gamla tanter som är vääääldigt pratsjuka. Så nej om jag ska dit å jobba någe mer blir det med några buskar lågnt ifrån alla andra.



Efter det var det dags att rigga upp utrustning för kvällens spelning. En 50års fest med många skivbolags folk.

Det var nog det tråkigaste gigget på länge. Borde jag ju ha förstått, (dansar ju inte själv).

Så jag var levande Jukebox i 3 timmar. Brukar tala om "säkra kort" dvs. låtar som funkar i alla lägen. Men inte ens dom gick hem.



"gubben" som fyllde år ursäktade sig med att han visste innerst inne att det skulle bli så här, Gästerna kanske hade rört lite på rötterna om du spelat lite Northern soul? Men varför sa du inte det då??????



Äh, ialla fall så hade dom en korvgubbe där som gjorde egen korv. Så jag fick en wurre innan jag började :)

På tisdag ska jag ut på en båt för lite lounge musik åt Levi´s. Så då får vi se hur det går då.



Ha det så bäst där nere i skånska myllan

2010-05-30 @ 10:49:46
Postat av: Fiskmåsen.....

Rille! Såg alla Lidingö Dj's i Lidingö Tidningen för ngn vecka sedan men såg INTE ditt namn nämnas..!!!??? Varför?????????

2010-05-30 @ 11:25:49
Postat av: Bror P.

Hej på dig. Det är bror som talar, igår cycklade Thomas Terje Olle Nina Maud och lilla jag till stan för att gå på Skärgårdsmässa, vi började med varsin öl med tilltugg, sen vimmlade vi runt i stånden och provade korvar och annat(Gratis är gott) sen fick vi äntligen våran knäcke macka med stekt strömming sååååååååå gott,sen blev det lite regn sen sol sen regn igen sen sol och varmt så höll det på hela eftermiddan, vi cycklade vidare till Stureplan för en öl, sen vidare till Östermalm för ytterligare en öl på Tudor Arms, sen drog vi hemmåt. Petimeter Sölvi hur har din helg varit!

P.

2010-05-30 @ 11:52:19
Postat av: Rillemannen

Reportaget handlade om Dj´s som spelar på "inne" klubbarna i stan. Där spelar inte jag. Vidare stod det även att killen dom intervjuade hade slutat spela på klubbarna då han hela tiden vart påmind om att spela "rätt" musik av ägaren, annars var det kicken direkt, typ.



/puss

2010-05-30 @ 17:25:55
Postat av: Petimetern

Till Bror P.



Jag som skulle hålla mig lite i bakgrunden hade jag tänkt. Men direkta frågor får man väl svara på, artig som man är. Jag har varken varit på Stureplan eller Östermalm, men däremot på Linggåden här i Hbg och sett gymnastikuppvisning. Förutom mina egna tjejer fick jag också se SM-mästarinnorna (även EM-mästare 2008, de' ni!). Kvällen tillbringades hemma med tjejerna (i detta fall = barnen) medan mannen var på MAFIB-träff (=Mansklubben för inbördes beundran (eller något dyl.) som Magnus var med och startade för 19 år sedan, men p g a dåligt deltagande de senast 15(???) åren så är han utesluten....). Faktiskt skönt att bara vara hemma och och ha det skönt (fast jag städade visst lite också). Kollade lite på Melodifestivalen (mer barnens val än mittt, men bara med ett halvt öga. Borde kanske ha kollat in publiken lite mer eftersom jag vet att åtmintode en av mina Norrbaggskusiner med familj fanns i publiken. Men det hade nog varit som att leta efter en nål i en höstack (fast släkten på den sidan brukar både höras och synas ;-) ). Tyckte dock att den världsomspännande dansen var lite häftig, eller hur?



Söndagen startade med hopprepsträning. Yes du/ni(?) läste rätt. Vi är en vuxengrupp som tränar hopprep (inkl annan konditions- och styrketräning). Det är bl a trix och grejer med enkelrep och dubbelrep samt även långhopprep. Vi har kul som tusan!



Sedan i eftermiddag/kväll, det sedvanliga besöket hos min gamla mamma som behöver hjälp med både det ena och det andra. Dessutom lite roligt att träffa henne en stund också.



Har idag fått höra att några av MAFIB-herrarna planerar att häsla på Magnus tillsammans. När är dock inte bestämt än.



Oj, detta blev ju ett helt blogginlägg som väl knappast kan kallas "kommentar". Så en lärdom är kanske, ställ inga frågor till Petimetern får då kommer en hel uppsats.



Hoppas att Mangus helgpermis har gått bra. Super att kunna gå in på kryckor!!!



Blev lite purken när jag inte var inbjuden till helgens släktträff hos mr G, men Bror P eftersom du inte heller varit där väljer jag att inte ta det personligt (men du kanske trots allt var bjuden i alla fall.....).



Ha en skön vecka! Jag ska tillbringa morgondagen i förste klass. Ska bli spännande!



/Petimetern



P.S. Såg en gul kajak (eller var det kanske en kanot???)på ett släp i kvarteret i dag. Var lite rädd för att du hade skickat hit kajaken i alla fall....

2010-05-30 @ 20:59:22
Postat av: Göran

Ni é för goa allihop!!

Till dom som tror att man kan hålla sig lite perifert, men ändå har mycket att förtälja säger jag bara, välj mittenfåran...

Detta är INGEN FAMILJEBLOGG, sen att syskonen, mor, moster och annat "löst" patrask (Rille, syskonsonen)tittar in och ibland även kommenterar är nått helt annat...

Har inte tid nu, ska precis på lektion, men Sölvi, jag ska granska ditt "inlägg" lite djupare senare i dag...

2010-05-31 @ 08:13:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0