Tuesday, bloody tuesday...

Hallå hallå!

Nu har man slitit ut sig en hel dag med våra deltagare, njae kanske har det inte varit så slitigt, men lika väl har jag haft deltagarna hela dagen. Vi har en bit kvar till allt och alla är på plats, men vi är på väg dit...
Nu ska jag hem och vända, för att sedan bege mig till Lund och utvecklingssamtal med och för Jakob, ja och så hans handledare/mentor Anna. Hoppas allt é bra på den fronten? Skojar bara, det är så kort in på terminen att han mest troligt inte hunnit med att ställa till oreda, ja inte för att han ställer till med så mycket oreda ändå...

Efter utv.samtalärdet så dax för veckans första löp-pass och hur långt och vart jag springer har jag ingen aning om, kanske sticker jag och Smillan ut på golfbanan och drar av en runda?
Som ni kanske märker, har jag ingen riktig styrning och lust att skriva just nu och således blir det inte det allra roligaste inlägget kanske...

Till slutet av veckan blir det lite roligare, då det först är någon form av kick-off med skolan på fredag, ja då menar jag HELA Komvux Södervärn/Pildamsskolan och det rör sig om närmare 200 pers...
På lördagen går kvarterets årliga kräftskiva av stapeln, ja kvarterets förresten!? Det blir större och vidare för vart år som går... Det ska bli roligt iaf.
På söndagseftermiddagen beger jag mig till Norrköping/Linköping för en veckas konferensande...
Nordic Conference heter det och fråga mig gärna efter den veckan vad det innebär, just nu har jag ingen aning om vad som väntar... Jag tror att vi bl.a ska få se andra E2C´s verksamheter, men som sagt, jag vet inte?

Löparpjucken ska packas med och kanske borde jag ta med golfklubborna!? Näääe, tror inte att det kommer finnas tid till dylika utsvävningar? Jag lämnar dom nog hemma och som det ser ut nu så vet jag inte om det blir så mycket mer golfande denna säsong? Har inte varit ute på flera veckor nu...
Brollan T golfar desto mer och vad jag hört, spelar han riktigt bra för tillfället, kan det verkligen stämma?
Jag tycker "synd" om honom som "måste" spela såå mycket golf...
Sedan tycker jag även lite synd om bror P som "måste" paddla såå mycket kajak, fasiken, ni har det för jobbigt ni två... Jag vill däremot tacka er båda och det å det varmaste föratt ni tog er tid att ta ut Jakob på en tur då han var i Stockholm, tack så mycket!!

Näpp, nu måste jag susa om jag ska hinna till Jakobs utvecklingssamtal!!?
Adios mi amigos!

Kommentarer
Postat av: Mr T

Ja du bror livet e hårt ibland.. Imorgon så är det bara att spotta i nävarna igen och bege sig ut på en ny runda (Täby GK), sen så får jag vila ända till måndag då det är ny tävling o denna gång Banking Insurance, tävling mellan Handelsbanken, Nordea, Swedbank, Folksam o SEB)



Hör å häpna.. vila i ett par dagar till torsdagen då ny tävling stundar och det är SEB IT mästerskapet.



Vila?? Näää nya tag..! Fredag morgon då packas bilen för färd ner till Omberg, då vi SEB STH har ett par hårda duster mot SEB GBG i 2dagar.



Sen blir det nog ganska lungt fram till mitten av OKT då Portugal får ett litet besök :-)

(resan som egenligen skulle ha gjorts i våras men som hastigt o mindre lustigt blev uppskjuten pga av ask molnet.



Göran som du ser så är det Verkligen synd om mig :-))))



Att ta ut Jacob var ingen uppoffring bara roligt att han vill testa att paddla o han skötte sig galant :-) Undrar när du skall "våga" dig ner i en????



Hälsa o krama alla från mig :-)



2010-08-31 @ 19:07:45
Postat av: El Prof

Du bror, jag har redan paddlat kajak och det långt innan "snorisen" var född... Jag åsyftar då Jakob och ingen annan snoris...

Jag var på golfbanan idag, springandes alltså!

Uppfriskande och faktiskt lite "inkomstbringande", ja eller rättare sagt, jag sparade en hundring eller så... Jag sprang mer eller mindre på bla. tre ProV1:or, en Callaway tour i och lite andra helt okay bollar. Jag sprang en mil i dag igen och det kändes helt okay.

2010-08-31 @ 21:21:45
Postat av: Bror P.

Hej bröder och syster, Håller med T.ingen uppoffring med Jacob bara kul, bara en sak vi fick tjata på honom att sitta rätt inte som en 08. Kul att ni bröder har en lugn vecka det har jag också, bara paddling 3 kvällar och 1 dagspaddling med slussning i sickla sluss,Söndag paddla med sätt Sverige i rörelse som ni ser bara 5 dagar denna vecka hur lugnt som helst.Jag slängde säkert 50 golfbollar i soporna av varierande sorter.

P.

2010-09-01 @ 08:32:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0