Stekar-måndag...

I dag var det inte helt lätt att asa sig ur bingen och det berodde nog mest på att man var trött och inte så mycket för den befarade träningsvärken... Visst var benen lite sega i morse, men det har dagens friskvård lidigt bot på, då det var trampbåt-tur på schemat under eftermiddagen, kul...
Eleverna var skötsamma, ja de allra flesta iaf. Två tjejer hade förstås lite "otur" och for fram och tillbaka på ett mycket märkligt sätt, ja ända tills vi förstod varför... De hoppade ner i båten och la ifrån sig sina väskor och började trampa... Ingen styrde!! De såg inte rodret som fanns under deras väskor, hur sjukt som helst, ja fast de var ändå glada.
Organisationen börjar sätta sig och även om flera av deltagarna var sjuka idag, känns detta sååå bra och då har vi ändå haft lite strul med att få fram rätt material till deltagarna.

Helgens partajande finns med in i denna vecka och bl.a från kyrkan, de fina bröllopsakterna, prästen, som var fantastisk och allt runt omkring, så som låten "Om himlen och Österlen" som sjöngs och spelades av orginalartisten, samt med en Wilmer X-are på munspel, magiskt framfört!
Den sköna synen då brudparen åkte iväg i en Mustang-cab efter brölloppet och då med brudarna i framsätet och en av dem körandes, samt gubbarna i baksätet!!
Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0